loader
  • % Оферти %
  • Приятно Пазаруване!

⚜️Единична Четка за Грим Flat Kabuki За Течни, Сухи и Кремообразни Продукти за Всеки тип Кожа!

⚜️ Най-добрата и най-търсената четка през последните години! Мултифункционалната четка за лице, фондьотен, бронзант, пудра, руж или хайлайтър.

Тази must – have четка може да купите от ТУК ⚜️ https://t.ly/c-cL

Както и да разгледате останалите ни продукти в нашият сайт -> www.boxyboxbeauty.com

⚜️Независимо от изобилието от четки за грим на бюти пазара, както и креативността на безброй талантливи гримьори и дизайнери на грим, тази четка не успя да намери свой заместник цяло десетилетие; ние отново и отново търсим нея, когато искаме да имаме съвършен грим или просто търсим вариант да сме бързи в ежедневната си рутина.

⚜️Тази четка отсвен всички нейни достоинства е и една от най-бързите в постигането на желаните ефекти и визия. ⚜️Всичко в една четка ⚜️

⚜️Малко повече информация за четката:

⚜️Полиращата четка има малко по-плътна глава, отколкото тази с два вида влакна, което ви позволява равномерно да разнесете продукта в кожата. Тази четка ви осигурява от средно до пълно покритие, ако се използва за нанасяне на течни основи. Също така, те поемат малко повече допълнителен продукт, тъй като са по-плътни.

Тези четки обикновено работят добре с прахообразни продукти, като прахообразен руж, прахообразна основа. Те са достатъчно плътни, за да не се налага непрекъснато да потапяте четката в продукта, което го прави подходящ за тези, които нямат много време. Разнасят много равномерно, което им дава едно от първите места в класациите за най-търсени, най-използвани и любими четки за всички през последните 10 години.

За да завършите грима с красив смесен финиш, внимателно без натиск с завъртащи движения разнесете с четката контура, коректора и фон дьо тена.

Накратко, полиращата четка е многофункционална четка, предназначена за разнасяне на пудра върху кожата и изглаждане на силен руж, контур или всякакви линии, които могат да се образуват от фон дьо тен.

⚜️ Това е и най-добрата четка в смесването на различни видове продукти един върху друг и напластяване, при което получавате равномерно и гладко разнасяне с хомогенен филтър и перфектен финиш. Например ако решите да нанесете сух руж или кремообразен контур под течен фондьотен, с тази четка ще получите перфектно, гладко и равномерно разнасяне, като продуктите нанесени на лицето ви ще се забелязват пор прозрачния филтър слой, който може да създаде тази именно четка за кратко време ⚜️

X
Присъединете се за да Получавате новите ни Оферти! Вие сте важни за нас - ние винаги работим заедно. Забавлявайте се!