loader
  • % Оферти %
  • Приятно Пазаруване!

Как и кога да използвате тази мистична, многофункционална четка за грим.

Има два вида момичета на този свят: тези, които нанасят продуктите си за лице с четки, и тези, които предпочитат да използват гъбка/ бюти блендер. И двата вида инструменти имат място в нашата чанта за грим, защото в края на деня целият грим се размества. Но определено има определени продукти, които работят по-добре с конкретни инструменти.


И така, какво прави четката с двупластови влакна различна от другите четки за грим? Това е четка 2 в 1, включваща съотношение 3:2 на плътно опаковани къси влакна в центъра и по-дълги, по-гъвкави влакна по периметъра.

Тази комбинация от къси и дълги косъмчета позволява на тази четка да създаде красиво покритие, като същевременно замъглява грубите линии, които биха разкрили всичките ни тайни за красота. Плътността в центъра на четката засилва покритието и цвета на продукта, за да скриете депигментирани зони, текстурирана кожа или просто да добавите допълнителен цвят, където е необходимо. Светлите външни влакна са страхотни за смесване, изглаждане и създаване на безпроблемен външен вид с въздушната четка.

Когато избирате четката Duo Fibre , изберете веганска четка без жестокост. Веганските четки са както в полза на хуманността, така са и по-хигиенични. Синтетичните четки без жестокост няма да причинят същите бактериални растежи като четките с животинска козина, което означава по-малко изненадващи пъпки и дразнене за кожата, което в печелившо, както за вас, така и за животните.

Как, какво и кога?
Разбираме, че вече искате да изпробвате тази четка – но все още имаме няколко основни неща, които трябва да споменем! Ще трябва да знаете как да използвате тази четка и с какви продукти да я използвате. Благодарение на своята уникална и разнообразна дължина на косъмчетата, тази четка всъщност работи чудесно с всички формули и много различни видове продукти. От фон дьо тен и полупрозрачни пудри и ружове до бронзанти, тази четка може да се справи с почти всичко, което нанесем върху нея.

Четка Duo Fibre + Пудра за грим:

Тази четка е отлична за нанасяне и изглаждане на прахообразен руж, полупрозрачна пудра и прахообразен фон дьо тен върху кожата и гарантира, че няма да се задържи излишно количество по лицата ни и да възпрепятства естествения завършек. Например, когато съчетаете тази четка за точково нанасяне с прахообразен фон дьо тен, тя наистина пренася това кадифено качество върху кожата, без да добавя излишен продукт, прекалено покритие или неравномерна текстура.

За да използвате четката с прахообразни продукти, първо натиснете четката в пудрата, след това натиснете и потупайте в кожата, като концентрирате движението в зоните, където искате най-голям цвят. За да се смесите, можете да използвате ръбовете на тази четка с леки плъзгащи движения. За секунди ще имате замъглена, по-мека кожа с естествен прелив на цвета или едва доловимо покритие, изглеждащо така, сякаш не носите никакъв грим.

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ:

Използвайте четката си дуо файбър на местата, където има тенденция да се събира излишната пудра: ноздри, брадичка, вежди и под очите.

Четка Duo Fibre + течен грим

За течни продукти не забравяйте да нанасяте директно върху кожата, а не върху четката!Не искаме течната формула да утежнява леките външни влакна на четката! Изберете вашият любим течен фон дьо тен, а четката просто ще му придаде онзи ефект на съвършенство.

Изпомпвайте достатъчно продукт за желаното ниво на покритие и потупвайте върху кожата, като работите от центъра навън. Използвайте четката си, за да потупвате върху проблемните зони и работете с плътни кръгови потупващи движения, докато всичко се смеси напълно. Четките с по-дълъг косъм предполагат с тях да се работи по-бавно и плавно, а не по-усилено — така че избягвайте заммитащи движения, както и прекалено въртене. Вместо това използвайте натискащи и потупващи движения с различна степен на натиск.

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ:

Течният грим не свършва само до нанасяне на базата/ фон дьо тена. С дуо файбър четката майсторски може да нанесете фино невидимо количество хайлайтър на лицето си за естествено озаряване и да добавите фини нотки блясък към лицето и тялото си. Опитайте да използвате четката и за финиш на грима, за да смесите добре всички продукти.

Четка Duo Fibre + кремообразен грим:

Добрата четка дуо файбър наистина може да накара продуктите с кремообразна консистенция да блестят. Това е така, защото кремообразните продукти са достатъчно твърди, за да притиснат четката директно в продукта, но достатъчно тежки, че излишният продукт да не се прехвърли върху четката.

Повтарящите се смесващи и потупващи движения на четката създават триене, което позволява на кремообразните формули да се затоплят и да се стопят в кожата. Това създава маслено, блестящо покритие, което изглежда сякаш току-що сме имали дълъг ден в спа центъра. Независимо дали любимият ви продукт за лице е руж или бронзант, тази четка може да разсее цвета, за да създадете усещането, че блясъкът буквално се излъчва от кожата ви.

Не знам за вас, но дуо файбър четката при използване, когато нанасяме грим, всъщност ни кара да се чувстваме като професионални гримьори.

Използвайте своята изящна четка дуо файбър, за да направите кожата си въздушна, естествена и съвършенна!

X
Присъединете се за да Получавате новите ни Оферти! Вие сте важни за нас - ние винаги работим заедно. Забавлявайте се!