loader
  • % Оферти %
  • Приятно Пазаруване!

Duo Fibre Stippling Brush е четка за грим, основно за лице, която е съставена от два вида влакна, по-дълги и по-къси. С по-дългите нанасяте грима (най-често става въпрос за течни и кремообразни продукти за лице), който се нанася под формата на фини точици, а с по-късият слой влакна, който служи като буфер, разнасяте равномерно нанесените точици, което създава двуслойна или двупластова обработка едновременно на продукта и лицето изглежда гладко и естествено. Тази четка с двойни влакна въздава воал от грим върху лицето ви.

Всички знаем, че четките за грим са много ползени при създаването му, но не винаги сме наясно колко магически ефекти могат да създадат различните четки за грим и на какви техни качества се дължи това.

Освен използването на правилните четки за грим е добре да се запознаем и с правилната техника, за да извлечем техните скрити ползи и да проявим техните тайнства.

Какво точно прави четката с два вида влакна Duo Fiber Brush?

Чували сме за нейният “еър бръш” ефект.
За разлика от традиционните четки за фон дьо тен, които имат един слой влакна, четките за нанасяне на точки имат два: по-дългите, горни влакна помагат за поемането на вашите кремообразни/течни продукти, докато долните, по-гъсто събраните влакна потупват продукта върху кожата ви за безпроблемно, почти подобно на въздушно покритие.

Така че, ако търсите нова четка, за да подобрите рутината си за нанасяне на фон дьо тен, руж или контур, опитайте една от тези най-високо оценени четки. Може да ви отнеме малко време, за да свикнете с техниката, но завършеният вид определено си заслужава.

Четката Duo Fibre Stipple Brush съществува в различни размери и форми. След като производителите на аксесоари за грим единодушно приеха този нов, функционален модел на четка за грим за много ефективна започнаха да я произвеждат с различен дизайн и големина.

По-малкият размер на тази четка, която създадоха някои производители на четки за грим като Zoeva е идеална за достигане на по-тесни и труднодостъпни зони и е подходяща за по-прецизно разнасяне на грима, (например: около очите и носа).

Надзъртайки в историята Duo Fibre Stippling Brush първоначално е била създадена от влакна от естествен косъм. Тъй като е двупластова и се състои от горен и долен слой влакна, долният слой оригинално се е състоял изцяло от естествен косъм и е наподобявал четката за пудра, а вторият слой влакна са фино обработени синтетични меки и гладки влакна, които създават air brush ефект като галят кожата. Движенията при нанасяне се препоръчва да са кръгообразни и да преминават по цялото лице след което вече според личните предпочитания може да се нанася и чрез кръгообразно буфериране, при което основно действие за изглаждането и разнасянето на продукта има вторият слой естествени влакна.

Към настоящият момент е все по-трудно да се намери четка с такива параметри, тъй като повечето производители създават четките от изцяло синтетичен косъм, което не е по-малко ефикасно за получаването на желаният от нас грим и е в крак с веган културата ни.

X
Присъединете се за да Получавате новите ни Оферти! Вие сте важни за нас - ние винаги работим заедно. Забавлявайте се!