loader
  • % Оферти %
  • Приятно Пазаруване!

Последвай тази тенденция и се наслади на топлото време с много усмивки…

Ружът тайничко се прокрадва отново като тенденция и се улавяме, вървейки по градските улици, че отново очите ни се спират на събралите топлина лица, в които акцента пада на скулите и се прелива по горния клепач, каквато е настоящата тенденция.

Ружът ще продължи да ни топли и това лято с натрупващата се топлина и светлина, очната линия ще привлича вниманието ни по оживените улици, а червеното червило за пореден път ще ни припомня за шика и увереността на настоящето.

Общото във всеки вид и стил грим ще е непоколебимото себеизразяване.

Опитайте различни тонове руж, те всичките са актуални сега!

Ружът е на огромен фокус през 2023 г. и червеният, розовият или оранжев тон са наистина актуални. Всъщност една от най-големите тенденции, които виждаме в момента, е техника за смесване заедно на вашия руж и грима над и под очите или семсване на същият тон сенки, какъвто е ружът в горната част. Ето как да го направите: Като последна стъпка от вашата грим рутина, нанесете леко под очите си с пухкава четка за блендиране прозрачна фиксираща пудра, след това поръсете втори руж с един нюанс по-светъл от този, който сте използвали като акцент по краищата, за да смесите полупрозрачната пудра във вашия руж. А над клепачите, под веждите разнесете основният руж, така че да се преливат. Това могат да бъдат две различни визии, едната със сенки, преляти от ружа – акцент, а втората визия да е с изчистено, озарено в най-светлия  тон на кожата лице с два цвята руж, единият като основен акцент, а вторият по-светъл под очите като ефект.

Хайалйтър – руж или просто хайлайтър!

Цветните хайлайтъри или изчистено белите са също са в полезрението ни сега. Ако сте със светла кожа, комбинацията от бял хайлайтър, озаряващ или перлен, диамантен или друг ще ви бъдат верни приятели още от сутринта. Белият, изчистен хайлайтър е незаменим в съчетание със светъл фондоьтен, който да изглади и озари лицето ви през тази пролет.

А по-тонираната кожа привлича нежните пастелни и озаряващи цветове на хайлайтърите дори в дуохромният си вариант. Уверено може да комбинирате за светла кожа бял и розов хайлайтър върху озаряващ фондьотен, а за по-тъмна синьо – зелени и синьо – розови тонове, както върху скулите и носа, така и около очите.

Този зашеметяващ тренд може да видите на снимките тук.

Ружът NEW Тренд 2023
X
Присъединете се за да Получавате новите ни Оферти! Вие сте важни за нас - ние винаги работим заедно. Забавлявайте се!