loader
  • % Оферти %
  • Приятно Пазаруване!

Според най-горещите новини в сферата на грима и четките за грим отново в центъра на вниманието попада любимата ни пухкава и обемна четка за пудра. Майсторите на бюти четките споделят, че тази обемна четка, която винаги привлича вниманието ни когато си търсим качествен комплект четки за грим, е изумителна в комбинирането на кремообразни продукти за грим и кремове, както и серуми за грижа за кожата.

Предлагат ни да опитаме следния бюти трик: Ако желаем да освежим грима си през деня, независимо къде се намираме, можем да го направим по бърз, незабележим и перфектен начин като малко количество от любимия ни крем за лице (всички препоръчват висок клас козметика с грижа за кожата) втрием равномерно в четката, така че той да се разнесе много леко в самата среда на пухкавата четка (като количеството трябва да е наистина малко и равномерно втрито; обърнете внимание същи така и на препоръката четката да е от изкуствен косъм) и след това с галещи движения го разнесем върху грима, който искаме да освежим като сливаме фондьотена, бронзанта и ружа заедно. Върху тях се получава лек филтър, а кожата е гладка, озарена и свежа. Движенията, които трябва да използвате при смесването на грим леърите наподобяват тези при нанасяне на кремообразен/течен фондьотен.

Така четката за пудра умножава многократно функциите си и ни улеснява в избора на минимален брой продукти за грим към чантата ни, когато решим да пътуваме.

X
Присъединете се за да Получавате новите ни Оферти! Вие сте важни за нас - ние винаги работим заедно. Забавлявайте се!