loader
  • % Оферти %
  • Приятно Пазаруване!
Sale

Професионален Комплект от 28 броя Четки за Грим Full Edition Set

0 customer reviews

79,00 лв.

Професионален Комплект от 28 броя Четки за Грим Full Edition Set
79,00 лв.

Професионален Комплект от 28 броя Четки за Грим Full Edition Set

Професионална серия четки за грим с пълен комплект от четки за лице и за очи за всичко професионалисти и любители на грима.

Комбинацията от естествен и изкуствен косъм, микс и съчетание в най-прецизната му форма позволяват да създадете вашият “No Makeup Makeup” шедьовър или да подготвите грима на цяла филмова продукция.

Любим на професионалисти и любители на грима.

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЧЕТКИ ЗА ГРИМ – СЪДЪРЖА: 28 професионални четки за грим, включително 9 бр. големи кабуки четки за лице и 19 бр. четки с точен размер; покриват всички видове четки, включително класически четки за лице и очи.

ПРЕМИУМ МЕКИ ЧЕТКИ – Използвани са различни видове косми за различните функции на всяка четка, за да се гарантира тяхното високо качество.

Специално подбраният естествен косъм с бионични нано – влакна и синтетичен косъм прави четките за грим меки и плътни. Светло оцветените влакнаса пригодени за лесно контролиране при набирането на сухи и течни продукти,както количеството пудра например.
ЧЕТКИ ЗА ГРИМ С ДЪРВЕНИ ДРЪЖКИ- Дървен материал, много лесен за задържане и контрол, докато нанасяте грима.

Достъпен комплект четки за грим – Комплект четки с различни асортименти и страхотна цена, всичко, от което се нуждаете за външен вид на супермодел.

Идеален за подарък Комплект – Розовият цвят е най-висшият израз на любов и чистота. Розовите четки за грим са уникален подарък за майка, съпруга, приятелки по всеки повод, като рожден ден, Свети Валентин, всяка годишнина, Ден на майката, Коледа, Денят на благодарността и др.

 

Тегло 0,200 kg

Reviews

0
0 customer reviews
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X
Присъединете се за да Получавате новите ни Оферти! Вие сте важни за нас - ние винаги работим заедно. Забавлявайте се!