loader
  • % Оферти %
  • Приятно Пазаруване!
Sale

Комплект Четки за Грим Black Opal

0 customer reviews

39,99 лв.

Комплект Четки за Грим Black Opal
39,99 лв.

Комплект Четки за Грим Black Opal

Изключително красив комплект четки за грим с остри дълги дръжки в синьо – черната, виолетва гама и черен, мек като кадифе косъм.

Бижу, което иска да притежава всеки.

 

✨✨✨Новата колекция Четки за Грим Black Opal има елегантно и класическо излъчване. Декорирани в черно, синьо и виолетово, те излъчват елегантност.
✨✨✨ Тези четки са уникални по качество. Обикновено синтетичните четки не се справят толкова добре с пудрите, но те са създадени да се използват изключително с пудри за перфектно безупречно покритие.
✨✨✨ Преди да започнете да се притеснявате от какъв косъм са направени четките ще Ви кажем, че за създаването на техния косъм е използвана специална технология, която прави косъма на четките толкова мек, че се усещат като истински заешки пух. Той е толкова по-мек и гладък от животинският косъм. Захваща пудрата равномерно и не се налепва. Върхът на косъма е вълнообразен. Има омекотяване при контакт с кожата и е гладък на допир. Освен това има характеристиките на фибри, които не са лесни за алергизиране и не увреждат деликатната кожа, т.е е толерантен и защитава и предпазва чувствителната кожа от алергии.
✨✨✨ Тези Четки са Скъпи, но си Заслужават Всяка Стотинка!
✨✨✨ Най-скъпата четка в тази колекция е Soft Kabuki Brush, която може да се използва за фиксиране на грима ви или за нанасяне на бронзант върху врата ви.
След това идва меката четка за довършителни работи, която е идеална за смесване на вашия хайлайтър или може да се използва за малки зони, трудни за перфектно нанасяне.
Меката четка за пудра е идеална за руж или бронзант.
Четката Soft Complexion Brush има по-малки, по-плътни косъмчета, които работят перфектно с прахообразна основа.
Следващата четка е Soft Shadow Brush, която е както звучи. Това е четка за сенки за очи, идеална е за преливане в гънката на окото.
Брой Четки за Грим: 10Броя
Размер: 20см
1. Blusher
2. Eye Shadow
3. FOUNDATION
4. Lip
5. Powder
6. Sets & Kits
7. Sculpting Brush
8. Highlighter Brush
9. Eyebrow brush
10. Tapered brush

 

Тегло 0,200 kg

Reviews

0
0 customer reviews
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X
Присъединете се за да Получавате новите ни Оферти! Вие сте важни за нас - ние винаги работим заедно. Забавлявайте се!