Общи Условия

МОЛИМ ВИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ОБЩИТЕ ПРАВИЛА ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА.

ОБЩИ ПРАВИЛА

Информация за стоки

Всяка обява на стока в този магазин съдържа посочване на цена и описание на стоката. Ако имате въпроси относно предлаганите артикули, цените или начин на доставка, нашите оператори са на ваше разположение. Ценообразуването на продуктите е предмет на право на търговеца по законите на Република България.

Обявените цени не включват стойността на доставката с куриер до Вас. Доставката е за Ваша сметка, ако закупите стока от нашия магазин. Цената на доставката до офис на Куриерската фирма е  4.50лв, а до Ваш адрес 5.50лв (Цента на Доставката за Различните Населени места Варира. Доставката до Градовете в България на стойност 5.50лв, докато до Селата на Страната варира според цените на Куриерската фирма за различните населени места. Стойността на доставката в куриерските фирми варира според теглото на пратката, за това цените за доставка са посочени приблизително.

Регистриране на поръчка

Когато направите избора си на артикули от нашия магазин и направите поръчката си в определените за това места в страницата ни, Вие изразявате Вашето желание да сключите договор за покупка-продажба с нас.

Наши оператори ще се свържат с Вас в границите на 2 работни дни до 17.30 по телефона, чийто номер сте посочили за връзка, за да потвърдят с Вас поръчката ви.
Ако не успеем да се свържем с Вас по телефона, ние ще анулираме поръчката ви, която можете да подновите, ако желаете във всеки един момент.

Когато се свържат с Вас по телефона, нашите сътрудници ще Ви уведомят относно наличността на обявените в магазина стоки и ще отговорят на всичките ви въпроси относно продуктите и цените на стоките и на доставката, ще потвърдят детайли относно доставката до Вас, преди договорът за покупко-продажба с Вас да се счита сключен.

Доставката до Вас се осъществява чрез куриерска компания, с която ние работим. Подробности относно куриера ще ви бъдат дадени от нашите оператори, когато те се свържат с Вас.

Отказ от поръчката

Можете да се откажете от поръчката си по всяко време преди поръчаната от вас стока да ви бъде изпратена. За тази цел Ви молим да се свържете с нас колкото се може по-скоро, за да анулираме поръчката, тъй като при други обстоятелства тя ще се счита за активна и ще предстои последващото й изпращане, което ще се счита за активност на сключените договорни отношения.

В случай, че поръчаната от Вас стока е вече изпратена в момента, в който пожелаете да се откажете от поръчката, тогава все още можете да се откажете от поръчката, но ще се наложи да заплатите стойността на доставката в двете посоки – изпращането до Вас и изпращането на отказаната стока обратно до нас, т.е. удвоената стойност на доставката.

Ако след получаване на поръчката пожелаете да я върнете, можете да направите това в границите на 14 дни при условие, че закупеният продукт не е бил използван и целостта му не е нарушена, а в случая на стоки, които се нанасят – субстанцията не е била докосвана, опаковката не е нарушена т. е продукта трябва да бъде върнат в същия вид, в който е получен. В такъв случай, молим Ви да попълните формуляр за връщане, (който можете да намерите в „Условия за връщане на продукт или да попълните по електронен път във „Връщане на продукти“, формуляр за отказ и да ни го изпратите с артикула, който желаете да върнете. Можете да върнете поръчката по същия начин, по който сте я получили, като само заплатите стойността на доставката до нас. Ако артикулът е получен от нас във вид, който отговаря на изискванията за връщането му, ние ще ви изплатим обратно заплатената от Вас за стоката сума в срок от 14 дни.

Особености

Изпращаме поръчките винаги с опция „Преглед“, която се предлага от куриерите в страната и Ви дава възможност да проверите дали изпратената до Вас стока е пристигнала в изправен вид, както и дали е поръчаният от вас артикул. Опция „Преглед“е както за Ваша, така и за Наша гаранция, че изпратените продукти отговарят на приетата поръчка, както и че те са в изправност. Ако опция „Преглед“ не бъде използвана от Вас от там насетне ние не носим отговорност за получената от Вас стока и за нередности свързани с нея, ако установите наличие на такива.

Ние от https://boxyboxbeauty.com винаги изпращаме с опция „Преглед“. Ако такава, по случайност, не е включена при Вашето получаване на поръчка, молим Ви да не приемате поръчката и да се свържете с нас чрез следните опции за контакт:

Обадете се на Тел: 087 991 1714

Изпратете ни Съобщение във Фейсбук Страницата ни: https://www.facebook.com/boxyboxMAKEUP

Изпратете ни имейл на: info@boxyboxbeauty.com

Пишете ни в LiveChat на Сайта ни: https://boxyboxbeauty.com

За неуредените тук въпроси ще важат съответните разпоредби на българското законодателство.

Връзка с нас

Можете да се свържете с нас на следните контакти:

Телефон:0879911714
Ел. адрес:info@boxyboxbeauty.com

Фейсбук Страницата ни: https://www.facebook.com/boxyboxMAKEUP

Горните общи правила са обект на авторско право и всяко копиране и използване на текста им в какъвто и да било вид ще бъде в нарушение на законите на Република България и може да бъде преследвано по съответния ред.

 

Благодарим Ви

Насладете се на Удобството да Пазарувате в https://boxyboxbeauty.com