Информация за Доставка

При сключване на Договор за Покупко-Продажба на адреса на https://boxyboxbeauty.com

Доставката се поема от купувача.

Опция ПРЕГЛЕД на Стоката при Получаване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Възползвайте се от Опция Преглед, тъй като Тя Ви Осигурява сигурността, че полученият  Продукт е този, който желаете и ще Останете доволни от Пазаруването си при Нас! По време на Прегледа може да Върнете Стоката Обратно и да Споделите Причините за отказа с Куриера, който Ви я Предава. Той е в състояние по време на прегледа да се свърже с нас и да изясним Вашите потребности и желания свързани с Продукта, както и да Въведем промени, които Желаете във връзка с Продукта.

Ако Опция ПРЕГЛЕД не бъде извършена и продукта е предаден в ръцете на Ползвателя,

https://boxyboxbeauty.com НЕ носи Отговорност за Получения Продукт и последващите Претенции, които е възможно да възникнат по отношение на Него. т.е договорните отношения се приемат за приключени и Договора се счита за изпълнен от Доставчика.

За цяла България доставката е в рамките от 24 до 72 часа.

Доставката се извършва с Куриерска Фирма Speedy .

Поръчки приети до 17 ч на Следващият Ден са при Вас, ако наш служител се е свързал с Вас по телефона по отношение на направената поръчка или Ползвателя осъществи Контакт с наш Служител във връзка с поръчката си на:

  • https://www.facebook.com/boxyboxMAKEUP
  • тел.: 087 991 1714
  • по Вайбър на тел.: 087 991 1714

Изпращаме с Пощенската доставка на стойност 4,50 лв. до офис на Куриер с услугата Преглед преди плащане и ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Куриерската  доставка до адрес на Клиента е на цена 5,50 лв за Градовете на Страната като Варира за Други селищни зони.

Благодарим Ви!

P.S.

При въвеждане на данните за доставка ако желаете до офис на куриер – отбележете точният адрес на Офисът на Speedy.

При затруднения или желание за помощ при работа със сайта или извършване на Поръчка, както и ако имате други въпроси – наш Служител е на Ваше Разположение, за да Ви помогне, отговори на въпроси или да Ви преведе през стъпките на сайта, за да бъде пазаруването Ви при Нас Леко и Приятно!

Моля Свържете се с Нас на тел.: 087 991 1714

Приятно Пазаруване!